Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Vårväder & träning

Det är i mitten på maj och vårdvädret är som det bör. Det varierar i temperatur, ena stunden är det hur varmt som helst och andra dagar är det regnigt och kallt medan vinden viner kallt. 

Mitt i allting ska ju självklart då vara aktiv och röra på sig..... De varma dagarna är ju toppen om det inte vore för pollen? Många med mig har problem med pollen och denna våren har det varit väldigt mycket pollen. Ett tips för pollen som hjälpt mig enormt mycket: nässköljning. Jag vet, det låter inte alls behagligt, men efter ett par gånger så är det inga konstigheter och det viktigaste av allt - det hjälper :-) 

Jag har tränat några onlinepass via olika sidor på nätet och det passar mig väldigt bra. Runacademy har en hel del suveräna pass på bland annat styrka och löpning. Jag tränar också till en tränings-DVD som jag har haft i många, många år - fortfarande lika bra & roligt :-) 

I vardagspusslet kan det ibland bara tufft att få ihop allt - arbete, träning, hemmasysslor, trädgårdsarbet och allt annat. Men vet du, om du bokar in en träningsdejt så slår du flera flugor i en smäll. Och försök att få det hela att bli roligt :-) 

Håller på planerar och ser om det finns en möjlighet att utöka min verksamhet till hösten, planer finns det gott om. Börjar bli dags att se hur det går att omvandla i praktiken. Jag kommer att hålla er uppdaterade och hoppas att ni följer min resa. 

Möt våren med glädje och ta vara på det där småsakerna i vardagen - då blir det så mycket roligare. 

Ha en fantastisk söndag alla underbar <3

12 maj 2019