Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Sommarträning :-)

Den här årstiden, när jag kan flytta ut träningen, är helt magisk. Tidigare under sommaren så har vår veranda renoverats och att bara kunna ta ut yogamattan eller träna med eller utan redskap utomhus. Helt otroligt skönt. cool

Jag använder appen ”Down Dog” i stort sätt varje kväll för min kvällsyoga. Beroende på hur dagen har sett ut så väljer jag yogaform och längd på passet utifrån kroppens känsla. En favorit är definitivt återhämtningsyoga (Restorative), jösses vad skönt det känns i kroppen efteråt.

Jag har även börjat stifta bekantskap med Nikes träningsapp. Jag gjorde snabba core-passet på dryga 10 minuter för ett par dagar sedan, det kändes i bålen. Träningsvärken sitter fortfarande i. Hittade även ett boxningspass (utan utrustning) som jag kan göra hemma eller utomhus som verkar kanonbra. Återkommer när jag kört passet. smile

Att träna utomhus eller att få till träningen behöver inte vara så komplicerat. Fundera på vad syftet med passet är och vad du vill träna och sedan kör du. Det finns träningsupplägg att ladda ner på hemsidan som är gratis, använd gärna dessa, antingen kör du enligt passet eller så ändrar du efter dina egna förutsättningar.

Det är viktigt att tänka på att oavsett hur eller när du tränar utgå alltid från dina egna förutsättningar och jämför dig aldrig med någon annan utan enbart med dig själv. Rörelse ska vara kul och inspirerande, inget tvång.  

Ta hand om er <3

Kram på er

23 jul 2018