Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Solen skiner - motivationen tittar fram

Solen skiner & det känns som att motivationen börjar att återvända på riktigt. Jag har alltid haft en motivation och vilja till att komma igång och träna och motionera. Vikten av att röra på sig är enormt viktigt, däremot så är det stundtals självklart svårt och man vill helst att det ska ske per automatik. MEN motivationen måste komma från en själv - du behöver själv vilja och känna att du mår bra av att röra på dig. 

Du behöver inte ha ett gymkort eller ha en massa utrustning. Om du lyfter blicken uppåt och är nyfiken så kommer du se att du kanske har naturen bakom knuten, ett utegym eller har några vardagsartiklar till hands som du kan använda. En handduk fungerar bra som en matta, vattenflaskor/vetemjölspaket/mjölkpaket/juicepaket fungerar som vikter och en stol kan fungera som ett stöd om du gör dina övningar sittandes. Det finns alltid en lösning, det gäller att vara kreativ utifrån dina förutsättningar. Om du önskar att få mer inspiration eller tips, tveka inte på att höra av dig :-) 

I dessa tider och omständigheter är det vitkigt att hitta andra sätt att få röra på sig för att mindra risken för att må dåligt. I dessa tider är det extra viktigt att ta hand om dig och göra det som får dig att må bra <3

Använd den här tiden till att ta vara på din nyfikenhet, hitta andra sätt att umgås och ta vara på varandra. Det kan kännas tufft, svårt och man vet inte när den här situationen kommer att förändras. Glöm inte att du är inte ensam <3

 

Här nedan ser ni ett tips på ett träningspass som ni kan göra hemma i vardagsrummet eller vart ni än önskar att göra det :-) 

 

Må gott, ta hand om er & varandra <3 

 

 

 

9 maj 2020