Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Promenader

Hösten är en underbar årstid för långa, härliga och friska promenader. Mycket tack vare den underbara krispiga friska luften. Vi är inne i en årstid som vi upplever olika. Läsa en bra bok vid en öppen spis eller en härlig långpromenad i den friska luften, det är bara ett par exempel på vad hösten har med sig. Båda sakerna är återhämtning, beroende på hur våra liv ser ut. Vi ska alltid utgå ifrån vad vi själva behöver, inte vad någon annan säger åt oss att vi behöver.

Om återhämtning för mig innebär att ta en långpromenad eller ett tufft pass på gymmet så betyder inte att det innebär samma sak för dig. Oavsett hur din återhämtning ser ut, så är den livsviktig för att du ska må bra.

Därför vill jag slå ett extra slag för promenader.... 

Promenader är underbara och kan utföras när som helst och var som helst, det är du som bestämmer. Promenader är också stärkande på många sätt, de stärker oss i sinnet och vi får klarhet i våra tankar. Ta tillfället i akt när du är ute på en promenad nästa gång att njuta av naturen. En härlig promenad minskar stress, oro och ångest J

Gå gärna med i en hälsoutmanimng på Facebook, där utmaningen är att under oktober promenera/jogga/springa minst 30 min dagligen. Se länken nedan:

https://www.facebook.com/events/898611180233728/

Må gott & ta hand om er <3

1 okt 2015