Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Pendling

Jag har ganska nyligen bytt arbete som innebär att jag pendlar ca 3 timmar dagligen. Många har undrar om det inte är jobbigt och frågar hur det går. För mig så går det bra, jag ser inte det som ett problem utan mer som en chans för nedvarvning och egentid. Självklart är det en omställning och kräver sin planering. Jag planerar hellre och känner mig gladare och piggare trots långa dagar. Jag tänker mer åt det hållet att det blir ett problem först när jag gör det till ett. 

Träningen får jag vara kreativ med, det är enormt viktigt att hålla igång så att jag mår bra och att kroppen levererar och är stark. Jag har nyligen lärt lärt känna en helt underbar människa som sprider så mycket positiv energi och har mycket kunskap av den hälsosamma kosten. Jag har på kort tid lärt mig mycket och fångar upp en hel del. Förutom hennes goda sällskap så lär jag mig och på så vis så skapar jag även bättre förutsättningar för mig själv. Det blir en god cirkel, en som jag vill förstärka så att jag kan leva så hälsosamt som jag kan och samtidigt njuta av livet och allt som hör därtill. 

För mig har onlineträning och hemmapass varit suveräna. Det finns många pass på youtube till exempel som man kan använda sig utav. Varför inte kolla på ditt närmaste bibliotek om vad det finns för utbud där - det finns mängder av böcker kring hälsa och välbefinnande och exempel på träningsprogram. 

Jag kommer inom kort att lägga upp korta träningspass på hemsidan som jag hoppas att du kan få nytta utav ❤️

Ha en underbar dag

13 jul 2016