Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Obekvämt innebär utveckling

Obekvämt innebär utveckling.... ja... vad menar jag med det? 

Det jag menar är att vi vill alla utvecklas på olika plan i vårat liv. Hur du vill och kan utvecklas kan endast du svara på. Tänk utanför boxen, utsätt dig för det där obekväma och du ska se att du växer :-) 

En sanna historia, för ett tag sedan började jag fundera på hur jag skulle kunna utvecklas själv. Jag har en inre kraft, ett driv, om att jag vill utveckla min hälso på det sättet att jag ska orka mer och kunna fokusera bättre - få mer kraft i min vardag på ett hälsosamt sätt. I juni började jag med FitLine som är ett kosttillskott som ska öka min energi & få mig att må så bra jag bara kan. Jag började med deras Optimalset som innebär en morgondrink och kvällsdrink, där emellan kan jag ta en produkt som ger mig mer energi. Jag trodde inte på det, skulle prova för att motbevisa det hela. Så fel jag hade, har inte mått så bra inombord och orkar så mycket som jag gör nu. Tack FitLine :-) Om du vill prova, så beställ produkterna från min webshop, klicka här.

Sedan bestämde jag mig även för att ge spinning en chans, så långt utanför min bekvämlighetszon. Visst, jag har kunnat gå på enstaka spinningspass men det har alltid runnit ut i sanden. Men nu, nu ska jag köra på. Sagt och gjort, så kul :-) Dessutom är det väldigt bra instruktörer på passet & som också säger att det är OK att det är obekvämt för det är då vi utvecklas. Så rätt! Nuförtiden så starta jag min lördag med ett spinningspass kl. 09:30, därefter är jag laddad med massa energi. Tack STC Vara för att ni underlättar för att skapa hälsosamma vanor <3

Påståendet om att det obekväma utvecklar dig, ja, det håller jag fullständigt med om. Genom att göra saker vi vanligtvis inte skulle göra gör att vi upptäcker nya saker. Vem vet, kanske upptäcker du något nytt om dig själv :-) 

Må gott & ta hand om dig <3 

1 sep 2019