Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Nytt år, nya möjligheter

Välkommen år 2020 :-) 

Ett nytt år innebär även att det ges nyårslöften på många håll, ofta handlar dessa om att leva hälsosammare & att det är dags att besöka gymmet, att använda det där gymkortet man betalar för men sällan använder. Känns det igen?

Om du då tar ett steg tillbaka & börjar fundera  på - vad är det Du vill? Om du vill göra förändringar i i ditt liv så gör det för Din skull. Om du vill göra förändringar för att du känner att du vill må bättre så det du behöver. Ofta så får vi många insikter när vi funderar på vad kroppen behöver - behöver du sitta stilla en stund i tysthet, ta en promenad eller köra ett tufft pass på gymmet - gör det du behöver för att du mår bra. 

Om du som jag, jobbar till vardags i ett kontorslandskap med allt vad det innebär, så är det otroligt skönt att komma ut i naturen för en skön promenad eller en stund i tysthet efter jobbet. Det viktiga är att du lyssnar på din kropp & gör det som du mår bra utav. 

För egen del kommer jag att fortsätta med att gå på RPM (spinning) de lördagar som går och kommer även att lägga till ett pass till i veckan. Jag provade på Zumba tidigare i höstas och det står på schemat till våren - kommer att prova några gånger innan jag bestämmer mig för vad jag tycker om passet. 

För att få till en förändring som kommer att hålla i sig så finns det några viktiga grundpelare;

  • Gör det för din skull.
  • Små förändringar åt gången - ändrar du allt direkt så kommer det bli otroligt tufft.
  • Sätt delmål & belöningar längs vägen - ökar motivationen :-) 

Dela gärna med dig av hur du gör & vilka utmaningar du sätter upp för dig själv under året. Och du, tro på dig själv <3 

 

 

 

4 jan 2020