Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Livspussel

Livspussel

Alla har vi vårt egna livspussel som vi behöver få ihop för att vår vardag ska fungera. Ibland av olika anledningar så får vi verkligen bara inte ihop allting som ska göras. Då behöver vi prioritera. Med risk för att låta självisk så behöver Du prioritera dig själv, för om inte Du mår bra, hur ska då allting kunna fungera? Du behöver må bra för att kunna fungera på ett bra sätt i vardagen. Även om det kan låta enkelt och självklart att man ska prioritera så blir det mycket svårare i verkligenheten. För visst känns allting lika viktigt? Men tänk efter och var inte rädd för att be om hjälp.

Vad mycket lättare vår vardag skulle bli om vi bara vågade be om hjälp när vi behöver den.

Bland alla måsten behöver Du finna tid för återhämtning, för dig själv och fokusera på det du mår bra av. Det självklara är inte alltid lätt. Ett tips är att använda det som finns på arbetet. Ta tillexempel massagestolen, boka den en gång i veckan. Antingen om du tar den före/efter/under ditt arbetspass så kommer du känna att du kommer må bättre när du lyssnar på din kropp och ger den det den behöver för att må bra.

Det finns även möjlighet att genomföra kortare träningspass om man är intresserad av det. Det går faktiskt att få ihop ett helkroppspass som bara tar 30 minuter. Det finns en rad olika övningar man kan göra – allting går att anpassas till varje individ. Om du behöver hjälp med att få ett träningspass, kostrådgivning eller om du behöver få kom-igång-hjälp, kontakta mig så hjälper jag dig. Börja smått så att du vänjer dig vid förändringen. Låt förändringar ta tid.

Utmana dig själv genom att skriva ner de saker du vill förändra hos dig själv och varför. Därefter så väljer du ut en av förändringarna och fokuserar på den under 4 veckor.

När vi mår bra så kan vi genomföra mirakel <3

Carpe Diem <3

4 okt 2015