Ditt välbefinnande i fokus

Hälsa, kost & motion online för Dig

Höstpepp

I fredags lyssnade jag på podden Yogiskt och avsnittet Höstpepp. Det var så inspirerande att lyssna på och speciellt när de pratade om hur vi kan behålla den där härliga känslan när hösten och mörkret faller på. 

Ett sammanfattande ord är: mysigt. Jag gillar ordet och att faktiskt tända ljus på kvällen, läsa en bra bok eller bara vara, det är otroligt värdefullt. En mysig frukost eller en mysig hemmakväll där du själv gör det som får dig att slappna av. Om du är nyfiken på podden så kan du leta upp podden där poddar finns :-)

Under min promenad i fredags så började det givetsvis spöregna, men jag promenerade på och tänkte att jag kommer kunna byta om till torra kläder när jag kom hem. Jag fullkomligt älskan den friska härliga luften som regnet och hösten för med sig. <3 

Hur tänker du kring träning såhär på hösten? Drar du dig undan från att träna utomhus när det är lite kyligare, blåsigare och mörkare ute? Eller tar du dig ut om njuter av den krispiga underbara hösten? Jag själv föredrar att ta mig ut i den kriuspiga luften och jag känner mig så nöjd efteråt. Prova :-) 

Häromdagen gjorde jag ett träningspass hemma med en skivstång, kettlebell, kroppsvik och bosu-boll, 3 varv och avslutades med stretch;      

  • 10 armhävning    
  • 10 knäböj med skivstång (går lika bra utan)  
  • 10 tvistcrunsches sittandes på bosuboll      
  • 10 utfallsteg med skivstång på axlarna (går lika bra utan)      
  • 10 axellyft med skivstång
  • 10 bicepcurls med skivstång

 

Ha en underbar söndag <3 

16 sep 2018