Få tillbaka motivationen

Hur får jag tillbaka motivationen? 
 
Vissa perioder kan det kännas som att motivation tryter till det mesta. Då är det extra svårt att få till den där hälsosamma livsstilen som vi alla drömmer om. 


Ibland kan det även handla om att sänka kraven, ta ett steg tillbaka och försöka se helhetsbilden. Vad spelar det du stressar över för roll i det stora hela? Vad blir konsekvensen, om det blir någon, om du inte gör just det där just här och nu? 


Vi lever i en värld där allting ska gå snabbare och snabbare och helst vara gjort igår. Utöver det så ska allting, nu menar jag ALLTING, vara så perfekt. Men vänta nu, är det verkligen så? Är verkligenheten så perfekt? Nja, det skulle jag inte våga påstå. Det gäller att hitta det som är perfekt för just dig, hitta det som gör att just du mår så bra som du kan. Du kanske inte alls är intresserad av att äta fisk sju dagar i veckan eller bönor sju dagar i veckan. Då gör du inte det, gör det du mår bra utav. Alla är vi unika, vilket också gör att vi har olika saker vi mår bra utav. 


Hur ska man då göra för att hitta motivationen? Här kommer några konkreta tips;


Du har säkert hittat fler tips på hur du kan komma igång med din träning, vare sig du vill tillbaka efter ett uppehåll eller komma igång. 
När du känner att du blir stressad, ta ett steg tillbaka, ta djupa andetag och se på helheten.  


Ta hand om dig <3 

11 feb 2018